Γιάννης Κουλλιάς

Και που λες γιατρέ μου...
Pin It

Γιατρέ μου καλησπέρα σας!!! Όχι όχι .. δεν μπορώ να πάω κατ΄ ευθείαν εκεί και να του πω ήρθα αλλά δεν έκανα τίποτα από όσα μου είπατε !! Ξεφτίλα κανονική... άσε που θα εκθέσω τον εαυτό μου ανεπανόρθωτα!! Και πόσο χρόνο θα μου πάρει μετά να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου; Μήνες.. τι μήνες;… χρόνο και βάλε!!

Ωχχ 37 και 2 !! Χριστέ μου θα πεθάνω!!! Μαράκι μου ψυχραιμία!! .. 37,2 δεν είναι πυρετός, απλά δέκατα είναι!! Πυρετός είναι πάνω από 37,5 .. έχεις 0,3 ακόμα περιθώριο μέχρι εκεί !! Πάρε βαθιά ανάσα καλή μου … ααααχχ … πάντα πιάνει η βαθιά ανάσα με κλειστά τα μάτια και να σκέφτεσαι έναν δυνατό έρωτα !! Ήδη νιώθω πολύ καλύτερα!!

Ηρέμησε καρδούλα μου να βάλεις σε τάξη τα πράγματα, γιατί ήρθε η ώρα που θα αντιμετωπίσεις τον εχθρό που λέγεται γιατρός!! Να σκέφτεσαι θετικά και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Όλα .. όλα .. όλα … θα πάνε.. θα πάνε … καλά.. καλά .. ΚΑΛΑ!!

Καταρχάς γλυκιά μου, να ξεκαθαρίσουμε εάν πρέπει να πας στον γιατρό ή όχι!! Πρέπει να πας στον γιατρό, ναι ή όχι; Πρέπει καλή μου, γιατί το ίντερνετ λέει ότι πίσω από τα δέκατα μπορεί να βρίσκεται καρκίνος , όχι καρκίνος … κακοήθεια, αυτοάνοσο, χαμηλή άμυνα του οργανισμού, κάποια βαριά φλεγμονή και τόσα άλλα!!

Άρα τον γιατρό δεν τον γλιτώνεις !! Πολύ ωραία, πήρες την πρώτη και σημαντική απόφαση που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα!!
Και τι θα του πεις Μαράκι μου γλυκό που τα έκανες σαλάτα; Ηρέμησε καλή μου και θα βρεις τι θα πεις, που να μην σε εκθέτει, μιας και τον εαυτό μας πάντα πρέπει να τον προστατεύουμε από τις γκάφες του. Εδώ βρήκες τόσες και τόσες λύσεις στη ζωή σου, σε ένα γιατρουδάκι θα κολλήσεις;

Βαθιά ανάσα εαυτούλη μου … ααααχχ... κλειστά μάτια... έρωτας !! Πάντα πιάνει η βαθιά ανάσα με κλειστά τα μάτια και τον μεγάλο έρωτα!!
Λοιπόν, τα δεδομένα είναι ότι πριν 7 μέρες που πήγες, σού συνέστησε γενικές εξετάσεις αίματος και τεστ κορωνοιού για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση!!
Και τι θα του πώ του ανθρώπου; Ότι δεν έκανα καμμία, γιατί φοβάμαι μην βρεθώ με κορωνοιό και καρκίνο... όχι καρκίνο... κακοήθεια; Κακοήθεια Μαράκι μου να το λές, γιατί το άλλο είναι πολύ αγριευτικό κι ας είναι το ίδιο !!! Να σκέφτεσαι θετικά .. θετικά .. ΘΕΤΙΚΑ.

Και θα γυρίσει ο άνθρωπος και θα μου πει: σε ιατρείο ήρθατε κυρία μου!! Ούτε ο Χριστός είμαι , ούτε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ να κάνω θαύματα!!
Ωραία Μαράκι μου!! Θα πας και θα τα κάνεις και τα δύο !!! Και τις γενικές εξετάσεις και το μοριακό τεστ για σιγουριά !!! Σιγά μην κάνω το μοριακό που κοστίζει κιόλας!!
Θα κάνω το rapid που βγαίνει και ψευδώς αρνητικό, γιατί δεν πρόκειται να τα αντέξω και τα δύο μαζί. Για φαντάσου όμως ρε κοπελλάρα μου να καταφέρεις να κάνεις και τις δύο εξετάσεις .. τι φοβερό άλμα θα έχεις κάνει μέσα σου !! Θα είναι σαν να έχεις σκοτώσει την νοσοφοβία σου δύο φορές... φοβερό; ΦΟΒΕΡΟ!!

Πολύ ωραία !! Μόλις πήρα την απόφαση να κάνω όλες τις εξετάσεις... οι οποίες... θα βγουν... καλές... καλές... ΚΑΛΕΣ! Και τι θα γίνει μετά Μαράκι μου;
Βαθιά ανάσα γλυκιά μου... ααααχχ... έτσι... με κλειστά μάτια... και έναν δυνατό έρωτα!! Πως γίνεται Χριστέ μου και πάντα πετυχαίνει η ανάσα και ο έρωτας να με ηρεμούν;
Μπράβο Μαράκι μου Υπέροχο!!! Πας και κάνεις αύριο όλες τις εξετάσεις και το απόγευμα πας στον γιατρό ως κυρία και του λες: Ορίστε γιατρέ μου οι εξετάσεις, έκανα ακριβώς ότι μου είπατε!! Όχι, μην το πεις το ακριβώς, γιατί θα σου πει ότι καθυστέρησες μια βδομάδα και θα σε ρίξει ψυχολογικά!! Γιατρός πράμα, δεν τις καταπίνει αυτές τις πονηριές!!

Μπράβο αγάπη μου!! Είδες πόσο απλό είναι τελικά; Και κυρίως πως γίνεται από ένα απλό πρόβλημα που λέγεται γιατρός, να βγαίνει αυτή η δύναμη από μέσα σου και να κάνεις εξετάσεις; Φοβερό; ΦΟΒΕΡΟ!!
Και αν βρε αγάπη μου οι εξετάσεις δείξουν ότι έχεις... καρκίνο... όχι, όχι , όχι... κακοήθεια... κακοήθεια... κακοήθεια και κορωνοιό τι κάνεις; Την συνεχίζεις την ζωή ή το τελειώνεις το θρίλερ και ότι προκύψει; Βαθιά αναπνοή... αααχχ... κι άλλη μια... αααχχ... μπράβο... κλειστά μάτια... έλα έρωτα... μπράβο!!!

Τι υπέροχο... πάντα πιάνει η βαθιά αναπνοή ας είναι και διπλή, με κλειστά τα μάτια και έναν δυνατό έρωτα. Που έμεινες γλυκιά μου ;... α ναί!!!
Λοιπόν, για πρώτη φορά οι εξετάσεις σου Μαράκι μου θα βγουν καλές... καλές... ΚΑΛΕΣ... μπράβο... πίστεψέ το και θα γίνει... μεγάλη η δύναμη της θέλησης... τέλεια !!! ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ!!
Και αν βγουν καλές Μαράκι μου καλό... υπάρχει κανένας λόγος να επισκεφτείς τον γιατρό; Μα τι υπέροχες ιδέες μου έρχονται Θεέ μου; Μα αν όλες οι εξετάσεις είναι καλές... καλές... ΚΑΛΕΣ... φυσικά και δεν θα πάω στον γιατρό γιατί πολύ απλά θα είναι καλές... καλές... ΚΑΛΕΣ!! Μα πως δεν το είχα σκεφτεί μια βδομάδα τώρα να είχα ηρεμήσει από τότε; Ωωωχχ... ξέχασα τον πυρετό!!! Όχι πυρετό... δέκατα!!

Μα πόσο σοβαρά δέκατα είναι αυτά που συνοδεύονται από καλές εξετάσεις; Ηρέμησε γλυκιά μου, είσαι πάρα πολύ κοντά στη λύση του προβλήματος και δεν πρέπει να χάσεις την ψυχραιμία σου!! Βαθιά ανάσα... αααχχ... αααχχ... κλειστά μάτια... έλα έρωτα... πάρε και τρίτη... αααχχ... μπράβο μου!! Μα τι ωραία νηφαλιότητα μου φέρνουν οι ανάσες με κλειστά μάτια και τον μεγάλο έρωτα, Θεέ μου; Το βρήκα!!! Είμαι φοβερή!! Είσαι φοβερή κουκλίτσα μου και μπορείς να νιώθεις περήφανη για σένα.

Αφού οι εξετάσεις σου θα είναι σίγουρα ΚΑΛΕΣ μετά από όλη αυτή τη θετική σκέψη που έκανες, θα περιμένεις 2-3 μερούλες... άντε 5-6 μέχρι να υποχωρήσουν τα δέκατα... και μετά... όλα καλά!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ... το λέω και δεν το πιστεύω !! Ούτε δέκατα, ούτε αγωνία... ούτε γιατρός!!

Για γιατρούς είμαστε τώρα; Αυτοί καλέ είναι για τα γεράματα!!!


 

Γιάννης Κουλλιάς

 


 

Επιλογές από τη Βιβλιοθήκη

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Γράφουν - Συνεργάζονται

Ντόρα Ρίζου
Τάκης Σιμώτας
Βασίλης Κατσικονούρης
Ευσταθία
Γιώργος Τζιουβάρας Tenorman
Νίκη Μαυροειδή
Δημήτρης Κοτάκος
Βαγγέλης Γαροφάλλου
Μιχάλης Ρίζος
Ροδιανός Αντωνακόπουλος